top of page

EKIPA, da te skipa!

ekipa_crispus.jpeg
frizer_Urban.jpg

Urban

Urban je z nami že 17 let. Kreativni vodja, dober sogovornik, motivator in človek, ki dobro posluša stranko. Balzam za dušo po napornem dnevu. Frizuro vam bo naredil posebno. Mojster barvanja, pripravljen na visoke zahteve strank. Rad preizkuša nove stvari, ki vas bodo naredile drugačne, pa čeprav morda le v detajlih. Če želite enostavno uživati in se prepustiti, je prava izbira za vas. Posvetil se vam bo 100%.

frizer_Dejan.jpeg

Dejan

Dejan je s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, pomagal graditi Crispus in stranke spremlja že od pričetka delovanja salona. Je drzen in svoje kreacije ustvarja po najsodobnejših trendih. Njegova specialiteta so kratke kreacije, ki izstopajo. Obvladuje tudi najzahtevnejše lase in klasično eleganco dolgih las. Strankam bo vedno izkazal najvišjo mero gostoljubja, vedno bo poskrbel, da se boste v salonu dobro počutili.

frizer_matjaz.jpg

Matjaž

Sveža moč v salonu, ki obvlada vse izzive. Specialist za koloristiko, ki enostavno uživa v eksperimentiranju z barvami. Verjetno vam bo naredil najlepši balayage. Lase so zanj kot platno za slikarja. Vedno bo poskrbel, da bodo lasje zdravi in sijoči. "Nič na silo, postopoma, "pravi in tako pride do želenega rezultata. Rad se poigra tudi s kratkimi frizurcami in živimi barvami. K njemu bi na masažo lasišča lahko hodili vsak dan. Stranke tudi zaspijo na stolu. Zadovoljstvo stranke je zanj na prvem mestu.

špela.jpg

Špela

Špela je specializirana BARBERKA, za razvajanje moških bradic;) Špela vam bo naredila popoln ritual z vročimi brisačkami, britjem, striženjem in oblikovanjem brade. Izbere si jo tudi veliko žensk, saj je Špela res prijetna sogovorinca, zna ustreči in naredi frizur točno takšno kot ste si jo želeli. Mladostna ustvarjalna žilica, polna pozitivne energije.

bottom of page