top of page

EKIPA, da te skipa!

IMG_5392.jpg
frizer_Urban.jpg

Urban

Urban je z nami že 17 let. Kreativni vodja, dober sogovornik, motivator in človek, ki dobro posluša stranko. Balzam za dušo po napornem dnevu. Frizuro vam bo naredil posebno. Mojster barvanja, pripravljen na visoke zahteve strank. Rad preizkuša nove stvari, ki vas bodo naredile drugačne, pa čeprav morda le v detajlih. Če želite enostavno uživati in se prepustiti, je prava izbira za vas. Posvetil se vam bo 100%.

frizer_Dejan.jpeg

Dejan

Dejan je s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, pomagal graditi Crispus in stranke spremlja že od pričetka delovanja salona. Je drzen in svoje kreacije ustvarja po najsodobnejših trendih. Njegova specialiteta so kratke kreacije, ki izstopajo. Obvladuje tudi najzahtevnejše lase in klasično eleganco dolgih las. Strankam bo vedno izkazal najvišjo mero gostoljubja, vedno bo poskrbel, da se boste v salonu dobro počutili.

IMG_5405.jpg

Marina

"Stara, nova" moč v salonu, ki zagrize v vsak izziv. Energična po duši kot tudi pri frizurah. Naredila vam bo čisto klasiko, po želji pa tudi kakšno "noro" kombinacijo, ki bo zagotovo privabila poglede. Pravi, da so spremembe edina stalnica, zato vedno rada preizkusi kaj novega. Uživa v ustvarjanju novih barvnih kombinacij in razvajanju dolgolask. Prav tako jo zelo natančna pri moških frizurah in zato se ji moški z veseljem prepustijo. Če želite ravno pravšnjo mero mladostne nagajivosti in večne elegance, bo Marina prava izbira za vas. To še ni vse! Če potrebujete sprostitev, bo Marina z veseljem prebudila vaše vratne in hrbtne mišice in vam naredila prijetno "Stol masažo", antistresno masažo na masažnem stolu. 

špela.jpg

Špela

Špela je specializirana BARBERKA, za razvajanje moških bradic;) Špela vam bo naredila popoln ritual z vročimi brisačkami, britjem, striženjem in oblikovanjem brade. Izbere si jo tudi veliko žensk, saj je Špela res prijetna sogovorinca, zna ustreči in naredi frizur točno takšno kot ste si jo želeli. Mladostna ustvarjalna žilica, polna pozitivne energije.

bottom of page