top of page
IMG_7624.JPG

CRISPUS pomeni kuštravec!

Salon Crispus je verjetno najbolj drugačen salon v mestu, za vse, ki želite pri frizerju doživeti nepozabno izkušnjo. Za vsak okus in vsako željo. Je salon z dolgoletno tradicijo, ki ga je ustanovil Roman Novak, z rokami in dušo za ustvarjanje in srcem za stranke. Izkušnje, alternativa, drugačnost in inovativnost so naše vrednote, ki jih nadaljujemo pa našem nekdanjem šefu in vzorniku.

 

Verjetno tu nastajajo najbolj nore frizure v mestu. Odlikuje nas simpatičnost, prijaznost in skrb za naše stranke. Veseli smo, ko si stranke privoščijo malo drznosti in so s seboj zadovoljne. Iz našega salona lahko odidete z novo frizurco, osveženo podobo, prerojeni. Posebej bomo poskrbeli za otroke, saj je zanje na voljo poseben kotiček "Crispus kids" za urejanje.

 

Za najzahtevnejše in tiste, ki boste pri frizerju dalj časa, bomo vas razvajali v "Crispus Lounge" sobani, kjer je tudi barber kotiček. V "Crispus Barber" bomo razvajali moške in moške bradice.  Za vsako stranko si bomo vzeli čas in vam svetovali. Da se boste zares dobro počutili, vas čaka kavica ali pijača za okrepitev po napornem dnevu.

bottom of page