top of page

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji podjetja Klavdija Novak s. p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
1. Naročilo sprejeto po oddaji in prejetem plačilu Priročnika "24 korakov za povečanje prodaje v frizerskih salonih" kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Izdelek "24 korakov za povečanje prodaje v frizerskih salonih"(v nadaljevanju Priročnik).


2. Ponudnik ima zaradi lastne izdelave Priročnik v pdf obliki vedno na zalogi. Preko elektronske pošte bo naročnik prejel link na katerem se bo nahajal vsebina Priročnika in jo lahko prenese oziroma shrani in mu je na voljo 30 dni. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo nastalo zaradi slabe internetne povezave, izgube linka ali elektronske pošte.

POSTOPEK NAKUPA

3. Priročnik bo Ponudnik v dogovorjenem roku blago poslal po elektronski pošti in obvestil kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

DOSTOPNOST INFORMACIJ
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

časovno veljavnost ponudbe, pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

PONUDBA ARTIKLOV
Cene artiklov so predstavljene kot maloprodajne cene in ne vsebujejo DDV (Oprostitev DDV: davek ni obračunan v skladu s 1.odstavkom 94.člena ZDDV-1), podjetje Antonela Kočevar s.p., Kenova ni davčni zavezanec. Cene artiklov ne vsebujejo stroškov pošiljanja.

NAČINI PLAČILA
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

plačilo po predračunu,

ob osebnem prevzemu z gotovino.

CENE
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

bottom of page